Minty Marocco Brownie

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Minty Marocco Brownie

Gebak voor 8-12 personen

Bereidingstijd: ca. 40 minuten

 

Ingrediënten:

 

- 250 gr ongezouten boter

- 400 gr rietsuiker

- 125 gr cacao

- 150 gr bloem

- 100 gr Divine Mint Dark chocolade 

      

- 1 el kaneel

- 2 el Harissa kruiden

- 1/2 tl bakpoeder

- 3 eieren

    

 

Bereiding:

 

- Verwarm de oven voor op 160⁰ C

- Smelt de boter in een pannetje op heel laag vuur en blijf goed roeren

- Doe de suiker in een mengkom.

- Voeg de gesmolten boter, cacao. bakpoeder, kaneel en Harissa-kruiden toe en roer tot dit een egale massa is

- Laat dit 5 minuten afkoelen

- Voeg de eieren een voor een toe en mix intussen  met de mixer

- Blijf mixen, terwijl je de bloem toevoegt

- Breek de reep chocolade in kleine stukjes en schep dit voorzichtig door de mix

- Doe bakpapier in de bakvorm en giet de mix erin

- Bak de brownie 30 minuten onderin de oven

- Even laten afkoelen

 

rietsuiker   cacaopoeder    divine-mint dark chocolade

 

Lekker met verse muntthee

Copyright © 2018 Wereldwinkel Pijnacker. Alle rechten voortbehouden.