Brownie met espresso en chocolade

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Brownie met espresso en chocolade

Bereidingstijd: 60 minuten

 

Ingrediënten:

 

- 300 g roomboter

- 300 g pure chocolade

- 340 g bloem

- 600 g donkere basterdsuiker

- 6 eieren

- 4 tl vanillesuiker

- 100 ml espresso    

 

Bereiding:

 

- Verwarm de oven voor op 160 °C

- Doe de boter en chocolade samen met de espresso in een rvs-beslagkom

- Verwarm deze al roerend boven een pan met kokend water (au bain-marie) tot de chocolade helemaal gesmolten is

- Meng in een andere kom de bloem, basterdsuiker, eieren en de vanillesuiker goed door elkaar

- Spatel het chocolademengsel er rustig doorheen tot alles mooi gemengd is

- Bekleed de bakvorm met bakpapier en schenk het beslag erin

- Bak de brownie 40 minuten in het midden van de oven

- Lekker om te serveren met verse frambozen en munt

 

divine chocolade puur

Copyright © 2019 Wereldwinkel Pijnacker. Alle rechten voortbehouden.