Bezoek zilversmid Dambar

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Tot onze spijt kan de zilversmid ons niet bezoeken ivm een dubbelboeking. Hij was ook in Weesp uitgenodigd, waar ze hun 35-jarige jubileum vieren. Daarom hebben wij van het bezoek afgezien.

 

Wel houden we een zilveren sieraden-dag: op Alle zilveren sieraden 10% korting!

 

Dambar werkt als zilversmid in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal

Hij is indertijd met steun uit Nederland opgeleid tot zilversmid en beheert al jaren met succes een eigen werkplaats. In zijn bedrijf werkt hij met een aantal door hemzelf opgeleide werknemers, die onder goede omstandigheden werken en een leefbaar loon krijgen.

 

Dambar bezoekt Nederland regelmatig en betrekt ook hoogwaardg gecertificeerd zilver uit Nederland.

 

Door de economische crisis en de aardbeving van 2015 komen minder toeristen dan voorheen naar Nepal. De opdrachten zijn teruggelopen en de verkopen gedaald, zodat hij niet meer genoeg werk heeft voor zijn werknemers. De handel met Nederland is daarom belangrijk.

 

Fair Trade Lunch

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Op dinsdag 24 april wordt door de werkgroep Fair2, in samenwerking met de Wereldwinkel en de Oranjevereniging, een lunch georganiseerd in de oranjetent op het Raadhuisplein in Pijnacker, voorafgaande aan de meezing-muziek-middag.

 

De werkgroep Fair2, zet zich in voor het breder bekend maken van Fair Trade binnen Pijnacker-Nootdorp en uiteindelijk het behalen van de titel Fair Trade gemeente.

 

U wordt allen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De lunch begint om 12.30 uur, met een inloop vanaf 12.00 uur. Er worden natuurlijk zoveel mogelijk Fair Trade producten gebruikt.

De lunch kost € 5,= p.p., de muziekmiddag kost ook € 5,=, 

 

Om 14.00 uur start het - altijd weer gezellige- meezing-muziek-middag-programma. 

 

Tot ziens in de winkel !

 

Paas-traktaties van Tony Chocolonely

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Ze zijn alweer binnen, de leuke eierdoosjes met 12 grote paaseitjes in 8 verschillende smaken èn er is dit jaar ook een Tony-paasei-reep met de smaak melkchocola, citroen, meringue, mmmmmm, dat klinkt (en is) lekker !

Tot ziens in de winkel !

 

           tony chocolonely_pasen 1           tony chocolonely_pasen 1a          tony chocolonely_pasen 1b   
            tony chocolonely_paaseitjes1    tony chocolonely_paaseitjes1a


   

Leuke kinderstoeltjes

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Hebt u onze leuke nieuwe kinderstoeltjes en - krukjes al gezien?

ze komen uit Thailand en zijn gemaakt van acaciahout.

 
kinderstoel panda acaciahout thailand            kinderkrukje voetbal        kinderstoel lieveheersbeestje       kinderkrukje   
           28 x53 cm
 

Uitverkoop! 50% korting

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

 50% …. Goed voor de producent ??!!!

Uitverkoop in de Wereldwinkel ?? kan dat wel ?? Ja, dat kan, want bij de inkoop heeft de producent al een goede prijs gekregen voor de producten die hij of zij heeft gemaakt, er is dus geen afhankelijkheid van de verkoopprijs. Natuurlijk heeft ook een Wereldwinkel te maken met restanten en winkeldochters en dus willen we bij Wereldwinkel Pijnacker nu eens flink schoon schip maken om weer ruimte te krijgen voor veel nieuwe producten. Alle uitverkoopjes gaan weg met 50% korting !!! Kom dus gerust koopjesjagen, de producent heeft een goede prijs gekregen voor het product en is gebaat bij nieuwe inkoop. Zo kunnen sieradenmakers, pottenbakkers, houtbewerkers, spinners en wevers, mandenmakers, en nog vele anderen rekenen op nieuwe inkopen, zodat we u na de grote uitverkoop weer kunnen verrassen met nieuwe producten. Omdat onze producten uniek en tijdloos zijn maken we er geen gewoonte van om uitverkoop te houden, dus maak nu gebruik van de mogelijkheid om iets bijzonders te kopen voor een aantrekkelijke prijs. U bent van harte welkom bij Wereldwinkel Pijnacker, Ackershof 84, Pijnacker. De uitverkoop start op donderdag 18 januari.

* Verder willen we u alvast informeren over de paas-traktaties van Tony Chocolonely : ze zijn al weer binnen de leuke eierdoosjes met 12 grote paaseitjes in 8 verschillende smaken èn er is dit jaar ook een Tony-paasei-reep met de smaak melkchocola, citroen, meringue, mmmmmm, dat klinkt (en is) lekker !

Tot ziens in de winkel !

 

   

Pagina 1 van 4

Copyright © 2018 Wereldwinkel Pijnacker. Alle rechten voortbehouden.